Apple zveřejnil iOS 11.0.1, opravuje dosavadní chyby v systému

Apple zveřejnil iOS 11.0.1, opravuje dosavadní chyby v systému
2017-09-26T19:58:01+02:00
• 26. 9. 2017

Apple před několika okažmiky zveřejnil první drobnou aktualizaci pro zařízení s iOS 11. Nově zveřejněná verze je dostupná všem podporovaným iPhonům a iPadům.

První aktualizace přichází zhruba dva měsíce po oficiálním zveřejnění první bety iOS 11, a týden po vydání finální verze. Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air). Proces stahování spustíte následujícím způsobem – přejděte do Nastavení —> Obecné —> Aktualizace softwaru. Software lze též stáhnout přes službu iTunes.

iOS 11.0.1

Dnešní aktualizace nese označení iOS 11.0.1 a přináší opravu drobných chyb, které byly objeveny po vydání verze Golden Master iOS 11. Podle poznámek k aktualizaci se opravy chyb týkají iPhonů a iPadů.  Jedná se opravdu o malou aktualizaci, která má zlepšit spíše výkon a stabilitu.

iOS 11.0.1 je dostupný pro všechna podporovaná zařízení, jejichž seznam naleznete níže. Velikost aktualizace se liší v závislosti na zařízení, u všech se ale pohybuje v řádech stovek megabajtů a její stažení může chvilku trvat. 

Uživatelé si již celý týden stěžují na velké množství chyb, na základě těchto ohlasů se společnost Apple snaží reagovat drobnou aktualizací, která by měla vše vyřešit. Podrobnější informace prozatím nemáme. Nicméně, stažení celého instalačního balíčku vás bude stát 279,3 MB úložného prostoru. 

O dalších novinkách a vylepšeních vás samozřejmě budeme informovat, a to pomocí článku na našem webu. Pro celkový přehled novinek v iOS 11 jsme si pro vás připravili zbrusu nové video.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat