Apple Music pro Android přináší zcela nové funkce

Apple Music pro Android přináší zcela nové funkce
2017-09-22T07:15:29+02:00
• 22. 9. 2017

Americká společnost sídlicí v Cupertinu v létě minulého roku oznámila, že iOS uživatelé budou moci sledovat své přátele, a to v rámci aplikace Apple Music. Uživatelé tak mohli zjistit, co poslouchají jejich přátelé, a přidávat si jejich hudbu do své knihovny. Stejnou funkci nabízí konkurenční Spotify již několik let.

Skvělé je, že funkce bude k dispozici i s příchodem iOS 11. Pokud jste tedy majitelem premium účtu Apple Music, jistě o této „fičurce“ víte. Nicméně, společnost Apple se rozhodla aktualizovat také na konkurenční platformě Android. Majitelé Android telefonů či tabletů tak mohou používat stejné funkce, jako právě na iOS.

Apple Music a další nové funkce

Aktualizovaná Android aplikace Apple Music disponuje také novým hlasovým vyhledáváním – stačí tedy přidržet domovské tlačítko či říct „OK Google“. Dále jsme se dočkali nového widgetu, díky kterému se vám ukáže naposledy přehrávaná alba. Uživatelé si nyní mohou užívat i zcela nových zkratek, pokud podržíte ikonu aplikace, začne se automaticky přehrávat rádiová stanice Beats 1. Stejným způsobem pak lze spustit vyhledávání v rámci aplikace Apple Music.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat