Závodní hra Riptide GP2 je nyní zdarma ke stažení

Závodní hra Riptide GP2 je nyní zdarma ke stažení
2017-08-16T11:17:56+02:00
• 16. 8. 2017

Společnost Vector Unit, která stojí za vývojem sedmi závodních her, se rozhodla na chvíli v Google Play a v AppStore poskytnou hru Riptide GP2 zcela zdarma. Akce končí příští úterý 22. srpna, tak pospěšte, ať akci nepromeškáte.

Hra běžně stojí 48 Kč, ale od včerejška je dostupná jak pro Android, tak pro iOS zcela zdarma. V Riptide 2 budete závodit s futuristickými vozidly v prostředí s nevídanou grafikou ve hrách pro mobilní zařízení, a to díky Vector Engine 4. Hra nabízí běžné různé varianty herních módů: můžete soutěžit proti svým přátelům či zúčastnit se online závodů. Též si můžete vyzkoušet si kariérní mód, kde pomocí sbírání zkušeností budete moci vylepšovat své vozidlo a odemykat nové závody. Na výběr je celkem devět závodních prostředků a během jízd můžete vyzkoušet až 25 triků.

O kvalitách hry svědčí i její hodnocení. Na Google Play má 4,5 hvězdiček a stejně tak na AppStore. Jako každá jiná hra nabízí tzv. in app purchase, takže pokud budete si chtít vylepšit vozidlo co nejrychleji, stačí si pouze připlatit.

logo-app Riptide GP2 Vector Unit 9,50 Kč ANDROID logo-app Riptide GP2 Developer Zdarma iOS

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat