TrafficJunky aneb buďte efektivní ve svém podnikání sponzorovaný článek

TrafficJunky aneb buďte efektivní ve svém podnikání [sponzorovaný článek]
2017-08-26T11:45:53+02:00
• 24. 8. 2017

TrafficJunky Inc. je inovativní webová a digitální marketingová společnost, jenž byla založena v roce 2008 v kanadském Montrealu. Cílem této společnosti je zlepšit nejen výkon vaší firmy, ale také zefektivnit každou reklamní kampaň na internetu. Tým odborníků vám pomůže zjistit, které kreativy aktuálně fungují a na základě toho vám poskytne podrobný přehled o provozu.

Služba TrafficJunky bere bezpečnost vašeho online účtu a soukromých firemních informací velmi vážně. Proto nabízí ověření hned dvou faktoru pro zabezpečení účtu. Služba TFA má za úkol jediné – jakmile dojde k nějakým změnám provedeným prostřednictvím vašeho profilu (například změna hesla, e-mailu a tak dále), TFA se automaticky aktivuje a bude vás o veškerém dění informovat prostřednictvím SMS a e-mailu.

TraffiJunky a RiskQ. Díky tomuto bonusu se firma ujistí, že pokryla veškeré potřebné základy k tomu, aby vaše kampaň, obsah a celková společnost byla v bezpečí před hackery a dalšími hanebnými online osobami. V rámci celé služby je navíc segment RiskIQ. Ten udržuje největší skrytou globální proxy na internetu. Využití této infrastruktury je důležité pro zjištění skutečného chování kreativ.

Dále vám firma zajistí inteligentní ochranu před možnou hrozbou. Jedná se o ochranný seznam, jenž nastavuje RiskIQ „od sebe“, což zákazníkům umožňuje správně prozkoumat nové zdroje poptávky a zabránit malwaru v rámci reklamních kampaní.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat