HTC U11 Life (Android One) bude stát 9 389 Kč u T-Mobile aktualizováno

HTC U11 Life (Android One) bude stát 9 389 Kč u T-Mobile [aktualizováno]
2017-10-31T16:59:30+02:00
• 31. 10. 2017
1

Aktualizováno 31. 10.

V tuto chvíli HTC chystá událost na 2. listopadu, kde bychom se měli dočkat dvou novinek. První je pravděpodobně HTC U11 Plus. Druhá se jmenuje HTC U11 Life. Existenci tohoto modelu potvrzuje české zastoupení společnosti T-Mobile.

Operátor připravuje prodej tohoto modelu, přičemž cena bude 9 389 Kč. Zatím nevíme, jestli se bude jednat o Android One verzi, nebo bude obsahovat standardní výbavu od HTC.

Aktualizováno 3. 10.

Po několika týdnech zde máme další informace kolem připravovaného Android One zařízení od HTC. Novinka nesoucí označení HTC U11 Life bude k dispozici ve dvou konfiguracích. Základní nabídne 3 GB operační paměti a 32GB úložiště. Vybavenější model pak nabídne 4 GB RAM a 64 GB prostoru pro data.

O výkon se bude starat Snapdragon 630 a bude použit 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. Na přední i zadní straně najdeme 16MPx foťáky a všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 2 600 mAh. Kromě níže uvedených funkcí najdeme ve specifikacích ochranu proti vodě a prachu zaručenou certifikací IP67. Android 8.0 je u této novinky samozřejmostí.

Zatím nevíme, kdy přesně bude HTC U11 Life uveden. Je docela možné, že bude v rámci Android One programu dostupný jen pro USA a na jiných trzích bude již s mírnou úpravou od HTC. Předpokládá se, že by se cena mohla pohybovat kolem 350 dolarů (cca 7 800 Kč).

Aktualizováno 13. 9.

Naposledy se objevily nějaké spekulace kolem chystaného modelu HTC U11 Life před měsícem a nyní se dozvídáme, že tato novinka bude spadat do programu Android One. V podstatě to znamená, že se bude jednat o čistý Android, kde si bude řídit aktualizace víceméně Google. S touto informací přišel @LlabTooFeR a potvrdil ji i Evan Blass (@evleaks). Ten navíc dodal další snímek samotného zařízení.

Díky zařazení do programu Android One by neměl systém obsahovat jakékoliv úpravy, ale dle @LlabTooFeR budou obsaženy některé funkce a aplikace – EdgeSense, USonic, Zoe a HTC Camera. Kromě toho v systému bude i Sense 9.0_A1 a Android bude ve verzi Oreo.

Nyní si musíme počkat na oficiální uvedení této novinky a na potvrzení spekulací. Pakliže jsou pravdivé, HTC nabídne mobil s takřka čistým Androidem a s rychlými aktualizacemi.

Aktualizováno 11. 8.

Na začátku letních měsíců se objevily spekulace kolem připravované odlehčené varianty hlavního top modelu společnosti HTC. Web AndroidAuthority získal více informací a zejména zveřejnil obrázek, jak bude novinka vypadat. S největší pravděpodobností ponese označení HTC U11 Life a zapadne do střední třídy.

Původně se ve spekulacích objevoval procesor Snapdragon 660, ale asi se jej nedočkáme. Místo něj chce výrobce zvolit slabší Snadpragon 630. Ostatní zvěsti kolem hardwaru zůstávají nepozměněné.

Původní článek 4. 7.

Pro letošní rok si společnost HTC připravila top model U11, který disponuje výkonným hardwarem. Kromě toho je vybaven speciální funkcí Edge Sense, jež dovoluje zmáčknutím stran mobilu docílit interakce. Původní kódové označení je HTC Ocean a nyní se ukazuje, že se připravuje model HTC Ocean Life.

Recenze: HTC U11 – mačkací telefon plný překvapení

Pravděpodobně půjde o osekanou verzi hlavního top modelu, která nabídne například 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. O výkon se bude starat nejvýkonnější procesor vyšší střední třídy, Snapdragon 660. Na zadní straně se bude nacházet 16MPx senzor a stejné rozlišení bude k dispozici i na přední straně. Ve výbavě dále najdeme Bluetooth 5.0. Celé sestavě má dodávat energii baterie o kapacitě 2600 mAh.

HTC U11

Zatím se tedy jeví tato nepředstavená novinka jako běžný smartphone střední třídy. Spekuluje se, že bude disponovat technologií USonic a nabídne také Edge Sense – plochy citlivé na tlak.

Jelikož dostupné informace zmiňují Android 7.1.1, dá se předpokládat, že k představení dojde ještě tento rok, možná ve třetím čtvrtletí. Třeba se novinka ukáže na veletrhu IFA v Berlíně.

Zdroje: androidheadlines.com, androidauthority.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ne tak docela. Ano, bude existovat verze Android One, ale zároveň se bude prodávat i verze klasická. Stačí číst všetečné dotazy ostatních uživatelů :). A nejspíš se telefon bude jmenovat U11 Lifestyle, podle zkušeností z minulého roku.

P.S. ta nová fotografie je právě z verze normální, má HTC Sense Home.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat