Google představí kromě smartphonů i další zařízení spekulace

Google představí kromě smartphonů i další zařízení [spekulace]
2017-08-21T23:28:56+02:00
• 21. 8. 2017

Google oficiálně uvedl Android 8.0 Oreo, přičemž celá událost byla velmi krátká a šlo v podstatě jen o uvedení finálního názvu této verze. Nyní očekáváme další událost, na které budou představeny nové smartphony Pixel, o kterých se již nějakou dobu spekuluje. Web AndroidPolice přichází s informacemi, že kromě nových smartphonů budou představeny i další zařízení.

Google Pixel 2 – potvrzují se některé vlastnosti

V první řadě půjde o Chromebook, který bude mít označení Pixel. Posledního takového modelu jsme se dočkali před dvěma lety. Minulý rok se spekulovalo o Pixelu 3, jenž měl navíc přijít se systémem Andromeda, ale nakonec se tak nestalo. Je docela pravděpodobné, že projekt byl přetvořen a letos se dočkáme novinky s Chrome OS a značením Pixel.

Druhou novinkou má být menší verze chytrého reproduktoru Google Home. Pravděpodobně bude mít jen třetinovou velikost současného modelu a odhaduje se, že by i cena mohla být nižší. Bohužel nemáme k dispozici více informací. Odhadujeme, že další generace Google Home nebude konkurovat HomePodu od Applu. Google by se mohl zaměřit na cenovou dostupnost, díky čemuž by dopomohl k masivnímu rozšíření.

Internetem koluje také spekulace o bezdrátových sluchátkách, která by Google mohl představit. Projekt se má jmenovat Bisto, přičemž sluchátka mají nabídnout podporu Google Assistant. Nasvědčuje tomu zmínka v kódu Google aplikace.

<string name=”bisto_magic_pairing_assistant_prop_text”>”Your headphones have the Google Assistant. Ask it questions. Tell it to do things. It’s your own personal Google, always ready to help.”</string>

Bohužel nelze s určitostí tvrdit, že se skutečně jedná o bezdrátová sluchátka. Možná je Bisto jen projekt, do kterého se zapojí výrobci sluchátek.

Zdroje: androidpolice.com, phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat