Apple uvedl chytrý reproduktor HomePod se Siri

Apple uvedl chytrý reproduktor HomePod se Siri
2017-06-06T07:24:10+02:00
• 5. 6. 2017

V rámci WWDC toho letos Apple představil opravdu dost a po nové verzi iOS, watchOS a novém iPadu Pro přišel na řadu zcela nový produkt s názvem HomePod. Jedná se o jakousi obdobu Google Home, tedy chytrý reproduktor s hlasovou asistentkou. V tomto případě je zde samozřejmě Siri.

Nejedná se ale jen o obyčejný reproduktor, zvuk z něho má být opravdu kvalitní. To zajišťuje sedm reproduktorů s přesným akustickým směrováním. Dále je zde také 4palcový basový reproduktor navržený společností Apple. Vše je řízeno čipem Apple A8.

Na vrcholu reproduktoru je pak dioda, která bude blikat při aktivaci Siri. Tato hlasová asistentka samozřejmě půjde vyvolat vyslovením „Hey Siri“. Apple slibuje hlubokou integraci s Apple Music a také ovládání domácnosti pomocí HomeKit.

HomePod se začne prodávat zatím pouze  v USA, Velké Británii a Austrálii až v prosinci a to za 349 dolarů. K dispozici bude bílá a šedá. V příštím roce pak má dorazit do dalších zemí.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat