Galaxy S9 možná nabídne modulární příslušenství

Galaxy S9 možná nabídne modulární příslušenství
2017-11-15T17:00:10+02:00
• 18. 8. 2017

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Již příští týden se dočkáme uvedení top modelu Galaxy Note 8. Bude následně trvat minimálně 7 měsíců, než Samsung představí další špičkový smartphone. Samozřejmě tím myslíme Galaxy S9. Zatím je brzy na nějaké úniky renderů nebo fotografií. Těch se dočkáme asi až za pár měsíců.

Nyní se ale ozvala legenda Eldar Murtazin, který ještě před pár lety štval výrobce, jelikož zveřejňoval nejrůznější informace a také podoby chystaných modelů. V současnosti jeho roli plní Evan Blass (@evleaks). Eldar na svém Twitter účtu zveřejnil informaci, že bychom u Galaxy S9 mohli najít modulární příslušenství.

Eldar nastiňuje, že by se mohlo jednat o podobný styl, jaký nabízí Motorola v podobě MotoMods. Uchycení by bylo řešeno taktéž magnety. V tomto ohledu se ale naskýtá otázka, kde by byla čtečka otisků prstů. Samozřejmě se nabízí možnost integrace přímo do displeje nebo do strany zařízení. Případně vše bude vyřešeno jiným designem modulů a čtečka zůstane na zádech.

Bohužel není jisté, jestli Galaxy S9 skutečně nabídne modulární technologii. Eldar uvádí, že tento koncept ještě není schválen. Pravděpodobně se jedná o jeden z mnoha prototypů a teprve časem se buď schválí nebo zamítne. Musíme si počkat na konkrétnější úniky, které nám nastíní, s čím přijde Galaxy S9.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 18. 8. 2017, 23:12

Takze mame ocekavat ze bude tenci a ze baterie bude klesat jako u motorole lol.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat