EISA Awards 17/18 – nejvíce ocenění pro Huawei

EISA Awards 17/18 – nejvíce ocenění pro Huawei
2017-08-19T13:00:14+02:00
• 19. 8. 2017
1

Nejlepší technologická zařízení získala každoroční ceny od nezávislého sdružení EISA, které dohromady sdružuje 50 odborných tištěných médií z 23 evropských států a je zároveň zaměřeno na několik příbuzných oborů. Největšího úspěchu dosáhla čínská společnosti Huawei s rekordním počtem prvenství. Důležitého skalpu se také dočkala jihokorejská společnost Samsung v odvětví chytrých telefonů.

Vůbec nejlepším chytrým telefonem se stal Galaxy S8 a Galaxy S8+ od Samsungu, který byl označen jako „do-it-all“ zařízení nebo hodnotitelé pochválili jeho Infinity Display, kvalitní fotoaparát, asistentku Bixby. Prvenství v oblasti spotřebitelského chytrého telefonu zaujal model Honor 8 Pro za jeho designové zpracování, podporu virtuální reality, velkokapacitní baterii. Nejlepším fotografickým telefonem se stal Huawei P10 nejen díky senzoru od Leica.

Mezi nositelnými zařízeními zase zabodoval Huawei a jejich hodinky Watch 2. Vítězem v přenosných reproduktorech byl JBL Boombox či nejlepší mobilní sluchátka jsou Everest Elite 750NC opět od JBL. Závěrem si zaslouží zmínku bezdrátová in-Ear sluchátka Momentum In-Ear Wireless od Sennheiser a přenosný hudební přehrávač Fiio X5 ve třetí generaci.

Zdroj: eisa.eu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

19. 8. 2017, 22:43

Huawei? Nechápu za co???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat