Samsungu uniká model Galaxy Stellar 2

Samsungu uniká model Galaxy Stellar 2
2017-07-01T10:00:56+02:00
• 1. 7. 2017

Méně populární model Galaxy Stellar uvedený na mobilní trh v roce 2012 brzy vystřídá jeho nová generace s názvem Galaxy Stellar 2. Dokazuje to čerstvý únik informací, jehož součástí jsou jak fotografie zařízení, tak první možné specifikace. Jihokorejský výrobce první generaci uvolnil převážně jen pro zákazníky amerického operátora Verizon, což v tomto případě nemusí být úplnou pravdou.

Nástupce potěší kompaktními rozměry díky 4,5palcovému displeji s HD rozlišením. Hlavní pohonnou jednotku bude tvořit osmijádrový procesor Snapdragon 626 od Qualcommu a operační paměť RAM o netradiční velikosti 2,5 GB. Uživatelé svá data uloží na 32GB úložiště. Zadní partie z převážné části zabere baterie s kapacitou 3 500 mAh, u které nesmíme vynechat podporu rychlého nabíjení Quick Charge 2.0.

Softwarovou stránku dostal pod kontrolu systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Mezi zbývající prvky výbavy zbývá zařadit 1,2megapixelovou kamerku nebo 5megapixelový fotoaparát. Prodejní cena údajně vyjde kolem 699 čínských jüanů (tj. cca 2 381 Kč bez daně). Nejbližší týdny zřejmě přinesou upřesňující zprávy, takže dnešní specifikace mohou ještě změnit svoji konečnou podobu.

Zdroj: phonesdaily.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat