Google Earth se otevře uživatelům

Google Earth se otevře uživatelům
2017-07-14T16:59:13+02:00
• 14. 7. 2017
3

Pakliže se dnes chcete podělit o své zážitky nebo zkušenosti, můžete využít mnoho sociálních sítí – Facebook, Google+, Twitter, Swarm, Instagram atd. V následujících letech se k nim přidá i Google Earth.

Google Earth je v tuto chvíli uzavřenou službou, kterou si řídí v podstatě jen Google. Kromě mapových informací zde najdeme i příběhy a zajímavé informace, vše pod taktovkou specializovaných týmů. V rámci představení nového projektu kolem Amazonského tropického deštného pralesu bylo zmíněno, že se v horizontu tří let otevře Google Earth i běžným uživatelům.

Díky tomu budeme moci zveřejňovat příběhy, fotografie i videa přímo v této službě. Všechen obsah bude moci být soukromý nebo i veřejný. Rebecca Moore, ředitelka Google Earth, očekává, že uživatelé budou sdílet rodinné příběhy, zážitky z výletů a podobně.

Skoro by se dalo říci, že by se mělo jednat o obdobnou funkci, jakou najdeme v Google Mapách, ale v Google Earth by měl být obsah více osobitý a zaměřený na zážitky. Budeme si muset počkat, jestli se tato novinka setká s úspěchem.

Zdroje: reuters.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Google zrusil krome jineho Picasu, Panoramio a pry chce zrusit i samostatnou aplikaci Google Earth. Tak si rikam at si trhne nohou, a ze uz nebudu prispivat nikam a delat se s nicim. Urcite ne tam, kde to muze vsemocny Google znicit!

Jiří Mrázek

15. 7. 2017, 11:17

Google Earth už nepoužívám léta. Ani jsem nevěděl že ještě existuje, nebýt toho jejich redesignu a že se o tom všude psalo.

Tak Google Earth mel uz pred mnoha lety funkci vkladani uzivatelskych fotografii, tzv. Panoramio. Bude to asi neco podobneho..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat