Blu Tank Xtreme Pro – obrněnec, jak se patří

Blu Tank Xtreme Pro – obrněnec, jak se patří
2017-07-19T08:15:43+02:00
• 19. 7. 2017

Společnost Blu Products v naprostém utajení představila nový model s názvem Tank Xtreme Pro, který si na mobilním trhu určitě najde své místo mezi odolnými telefony. Výrobce s americkými kořeny tentokrát v podpoře vynechal místní operátory a oficiální prodej bude soustředěn především přes Amazon nebo obdobné obchody působící v mezinárodním měřítku. Každopádně cenovka možná nepřesáhne hranici 200 dolarů (tj. cca 4 544 Kč).

Přední panel zabírá 5palcový HD displej chráněný sklem Gorilla Glass 3 a 5megapixelová kamerka. Vnitřní část vyplní čtyřjádrový procesor od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující až 64GB paměťové microSD karty. Rozměry celé konstrukce jsou 146 x 74,8 x 13,9 mm a ručička váhy vykazuje hmotnost 206 gramů.

Zvýšenou odolnost podtrhuje získaná certifikace IP68 a výrazné obrnění z gumy kolem rámečku. Zadní část zaujímá 8megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED diodu a baterie s kapacitou 4 300 mAh. Výbavu uzavírá funkce dual-SIM či systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Nakonec barevných povedení bude celkem čtyři – černé, červené, modré, zelené.

Zdroj: bluproducts.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat