Apple vydal čtvrtou betaverzi iOS 11

Apple vydal čtvrtou betaverzi iOS 11
2017-07-26T08:00:23+02:00
• 26. 7. 2017

Po dvou týdnech tu máme další betaverzi operačního systému iOS verze 11. V pořadí již čtvrtá betaverze přináší několik výrazných změn a desítky úprav detailů. Asi největší novinkou jsou mírně přepracované ikonky systému. Děje se tak ve své podstatě poprvé od představení iOS 7 před několika lety. Změny nejsou velké, všimnete si jich ale na první pohled.

Upravené jsou především ikonky aplikací poznámky, kontakty a připomínky. Jak ukazuje známý YouTuber z kanálu EverythingApplePro, tak různé detaily byly upraveny i v dalších ikonkách. Aplikace poznámky, obrázky a zdraví se dočkaly úvodní obrazovky při prvním spuštění, kde se dozvíte nové funkce. Pokud kliknete na uzamčené obrazovce na notifikaci, zobrazí se nový dialog pro přiložení prstu na TouchID. Dříve se rovnou ukázala obrazovka pro zadání PINu.

   

Notifikace z uzamčené obrazovky lze opět otevřít i tažením doprava. Opraveno bylo poté spoustu chyb a došlo k desítkám drobných úprav designu. Pokud chcete vidět opravdu každou změnu, doporučuji video níže. Finální iOS 11 pro všechny uživatele lze očekávat v září.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat