Vernee Mars Pro za akční cenu jen na pár dní. Nepropásněte jedinečnou šanci sponzorovaný článek

Vernee Mars Pro za akční cenu jen na pár dní. Nepropásněte jedinečnou šanci [sponzorovaný článek]
2017-06-27T19:50:12+02:00
• 27. 6. 2017

Jedinečná možnost nákupu luxusního telefonu se teď naskytla všem fanouškům chytrých telefonů s novým Androidem 7. Do 30. června mají možnost zakoupit si zcela nový model Vernee Mars Pro, který je složen z velice výkonných součástek, za velice příznivou cenu, a to pouze za 4000 Kč. Navíc kupující nebude platit vůbec žádné poplatky na celnici v podobě DPH či poplatky poště. Gearbest totiž zavedl nové zasílání zásilky přes evropský mezisklad a z kupujícího tak odpadá nutnost platby i poštovnímu přepravci.

Vernee Mars Pro

Výkonná bestie

Provedení těla bude kovové, jako u jeho předchůdce a čtečka otisků prstů bude opět situována na boku zařízení pod zapínacím tlačítkem. Systém bude pravděpodobně nový VOS přímo od Vernee postavený na Androidu 7.0, anebo přímo skoro čistý, jen mírně upravený, Android 7. Za čtyři tisíce nabídne uživateli osmijádrový procesor od MediaTeku Helio P25. Procesor je osmijádrový, členěný do tří clusterů, s nejvyšší frekvencí 2,6 GHz. Svým výkonem by se dal přirovnat k Snapdragonu 810. Telefon dále nabídne 6 GB operační paměti a až 128GB vnitřní úložiště.

Vernee Mars Pro též disponuje skvělým fotoaparátem se 13 MPx se světelností 2.0 a rychlým ostřením, které zvládne najít a a zaostřit na objekt za pouhých 0,1s. Vykreslování obrázků je zobrazeno na 5,5″ displeji, který byl vyroben japonskou společností JDI.

A právě tohoto modelu se též týká jedna kvízová otázka v rámci naší velké letní soutěže o ceny věnované společností Gearbest. Podívejte se na naše stránky a zasoutěžte si s námi o hodnotné ceny. A pokud si chcete pořídit nový telefon, neváhejte a pořiďte si tento nadupaný Vernee Mars Pro, který stojí pouhé 4000 Kč. Kdyby ho prodávali přeprodejci přímo v naší zemi, stál by minimálně dvakrát tolik. A pokud si lámete hlavu s případnou zárukou, tak tu vám pomůže vyřešit přímo vyškolený pracovník Gearbestu. Záruka je 45 dní na vrácení peněz a roční záruka na opravu zboží.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat