Logitech Circle 2 – chytrá kamera pro vaši domácnost

Logitech Circle 2 – chytrá kamera pro vaši domácnost
2017-06-20T07:25:31+02:00
• 20. 6. 2017

Jestliže chcete mít pod kontrolou všechno, co se děje ve vašem domě, tak společnost Logitech oficiálně představila druhou generaci chytré kamerky s názvem Circle 2. Konkrétně se jedná o bezpečnostní kameru určenou pro domácnosti a díky zvýšené odolnosti ji nedělá problém umístění venku za jakéhokoliv počasí nebo ročního období. Výrobce nezapomněl ke kamerce vymyslet různá příslušenství, které již uspokojí i náročné uživatele.

Kamerka je prezentována jako snadno použitelný a vzdáleně přístupný pozorovací nástroj, který můžete v podstatě umístit kamkoliv. Circle 2 umí pořizovat záznamy ve Full HD kvalitě pod pozorovacím úhlem až 180 stupňů. Určitě oceníte schopnost nočního vidění nebo možnost komunikace s kýmkoliv, kdo se právě nachází v blízkosti kamerky a hlavně vestavěného reproduktoru s mikrofonem.

Obraz lze přenášet jak do telefonu nebo tabletu se systémem Android/iOS přes doprovodnou aplikaci, tak přes webové rozhraní na počítači. V kamerce bohužel není žádné paměťové médium, takže musíte využít jejich cloudovou službu, kde bezplatně uložíte šifrovaný záznam dlouhý maximálně 24 hodin. Každopádně za příplatek jde nahrávat záznam 14 či 31 dnů bez omezení.

Dále si rozumí s chytrými asistenty Amazon Alexa a Apple Siri. Bezdrátová verze sice vydrží v provozu až tři měsíce bez nabíjení, ale Logitech si připravil také variantu vybavenou kabelem do elektriky. Prodejní cena se pohybuje dle zvolené verze v rozmezí 180-200 dolarů (tj. cca 4 208-4 675 Kč) a expedice zásilek poprvé proběhne v příštím měsíci.

Zdroj: logitech.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat