Instagram chystá novou funkci, vybraný obsah uvidí jen určití lidé

Instagram chystá novou funkci, vybraný obsah uvidí jen určití lidé
2017-06-29T07:14:21+02:00
• 29. 6. 2017

Instagram si pohrává s novou funkcí své aplikace, která umožní sdílet obsah jen s vybranými sledujícími. Jmenuje se jednoduše Favorites a umožní uživateli vytvořit si seznam oblíbených sledujících, třeba příbuzných či nejbližších přátel. Jen s těmito vyvolenými lze následně sdílet vybrané fotografie.

Kromě fotografií se toto vztahuje i na Stories. Při vytváření nového příspěvku si budete moci zvolit, zda bude veřejně dostupný, nebo omezený jen pro skupinu Favorites. Ta je značena zelenou barvou a charakteristickou hvězdičkou.

Instagram Favorites

Seznam není nijak kapacitně omezen a lze do něj přidat kohokoliv. Uživatelé nejsou upozorňováni, když je přidáte či odeberete, ale o svém zařazení do specifické skupiny se mohou dozvědět z příspěvků určených pro skupinu, jelikož zde bude viditelně vyznačeno, pro koho je obsah cílen.

Favorites je soukromý seznam a nikdo si tedy nemůže zjistit, koho všeho a pokud vůbec v něm máte. Je to čistě soukromá záležitost každého uživatele, čímž se Instagram výrazně odlišuje od Facebooku a Twitteru, kde jsou většinou seznamy sledujících či členové skupin a seznamů veřejně viditelní a dohledatelní. Zatím není jisté, kdy se tato funkce dostane na veřejnost.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat