GObyLIVI – chytrý tachometr na kolo nebo skútr

GObyLIVI – chytrý tachometr na kolo nebo skútr
2017-06-20T11:50:12+02:00
• 20. 6. 2017

Společnost LIVI Technology AB původem ze Švédska odstartovala crowdfundingovou kampaň na chytré příslušenství s názvem GObyLIVI určené k vašemu dvoukolovému vozítku. Může jít jak o motocykl, tak i o obyčejné kolo nebo koloběžku. Stačí jenom vlastnit chytrý telefon a pořídit si základní modul přes Kickstarter. Náročné uživatele určitě potěší možnost dokoupení dalších dvou prvků, díky kterým toho zvládne ještě více.

  

Existují doplňky GOHEADSET a GOHELMET, ale nás bude zajímat pouze nejdůležitější část, kterou se stává hlavní modul GOMINI komunikující se spárovaným zařízením. Modul je vybaven malou obrazovkou připojenou k řídítkům a ta umí zobrazit různá upozornění či funguje jako rychlý přístup k určitým funkcím. Krabička dokáže přijímat/odmítat hovory, vytočit číslo, navigovat a ovládat hudební přehrávač.

Doprovodná aplikace díky gyroskopu rozezná pády a případně může odeslat nouzové oznámení na předem definované kontakty. Jelikož je únava častou příčinou nehod, tak aplikace vás vyzve k přestávce. Ve vybraných ulicích dokonce lze hlídat rychlostní limit. Základní cena byla po přepočtu stanovena na přijatelných 67 dolarů (tj. cca 1 571 Kč bez daně), přičemž celý balíček pořídíte za 207 dolarů (tj. cca 4 852 Kč).

Zdroj: kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat