Branding Brand – 26 % majitelů iPhonu přejde na nový iPhone 8

Branding Brand – 26 % majitelů iPhonu přejde na nový iPhone 8
2017-06-11T10:20:56+02:00
• 11. 6. 2017
1

Nejnovější průzkum společnosti Branding Brand mezi současnými majiteli telefonů s nakousnutým jablkem na zádech předpovídá očekávanému iPhonu 8 světlou budoucnost. Letos jeden z nejočekávanějších strojů na trhu má být uveden během měsíce září k jubilejnímu desátému výročí série iPhone, a to se určitě neobejde bez velkých inovací. Nová verze operačního systému iOS byla jen střípkem toho, co by mohlo zanedlouho následovat.

Apple iPhone 8 dorazí poprvé s displejem založeným na OLED technologii a ten by měl přední panel pokrývat od jednoho okraje k okraji druhému. Následně je v očekávání snímač otisků prstů skrytý pod displejem nebo nový procesor Apple A11 vybavený senzorem pro 3D snímání prostoru, který uživatelé využití při rozpoznávání svého obličeje. Podle výsledků průzkumu si nový iPhone 8 zakoupí 26 % majitelů iPhonu.

Ke starší generaci iPhone 7 přejde 14 % uživatelů či iPhone 6 si pořídí 12 % uživatelů. Pouhé 2 % uživatelů přejde ke konkurenční platformě Android a jen 1 % zakoupí kompaktní iPhone SE. Přitom cenovka iPhonu 8 může dokonce atakovat hranici 1 000 dolarů (tj. cca 23 419 Kč). Nechme se tedy raději překvapit, o jak moc revoluční model půjde, protože přehnané spekulace kolem každé nové generace nebyly vždy moc přesné.

Zdroj: emarketer.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Může atakovat 1000 USD? Já myslím, že ji hravě nechá za sebou! ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat