Xiaomi Mi 6 v limitované edici „Ceramic Edition“ byl vyprodán za den

Xiaomi Mi 6 v limitované edici „Ceramic Edition“ byl vyprodán za den
2017-05-29T07:39:40+02:00
• 29. 5. 2017
1

Xiaomi Mi 6, který je již měsíc v prodeji, má velký úspěch na trhu. Dokonce byl úspěch tak velký, že se první kusy vyprodaly během pár sekund. Před pár dny se začala prodávat i limitovaná edice těchto telefonů s názvem „Ceramic Edition“.

Limitovaná edice byla rozprodaná ve stejný den, kdy ji Xiaomi začalo prodávat. Telefon byl nabídnut skrze oficiální stránku Mi.com, ale pouze v Číně. Nejnovější vlajkovou loď firmy Xiaomi si prohlédněte na fotografiích níže, kde můžete vidět i fotky z jeho rozebrání.

 

Rozdíl najdete v použitých materiálech. Výrobce použil, jak už samotný název naznačuje, keramické tělo, ke kterému přidal osmnácti karátový rámeček okolo objektivů v duálním fotoaparátu. Specifikace telefonu zůstali naprosto stejné.

V limitované edici bohužel nevíme, kolik bylo prodáno zařízení, jelikož to Xiaomi neprozradilo. Jediné, co víme, je, že při prodávání této limitované edice bylo v nadpise zmíněno „First Sale“ neboli „První prodej“. Právě tato slova naznačují, že by se zařízení v této edici mohlo ukázat i na dalších trzích.

 

Cena zařízení se oproti standardní verzi zvýšila z 2500 čínských jüanů na 3000, což je v přepočtu na české koruny zhruba 10300 Kč. Jelikož cena Xiaomi Mi 6 v České republice začíná na 12 699 Kč, cena limitované edice by se v ČR mohla pohybovat zhruba okolo 14 tisíc korun.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Petr Hošek

29. 5. 2017, 8:53

Naprostá pecka… Jsem zvědavý zda se sem dostane.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat