Cashback nákupy na AliExpress s PlnaPenezenka.cz sponzorovaný článek

Cashback nákupy na AliExpress s PlnaPenezenka.cz [sponzorovaný článek]
2017-05-20T13:00:39+02:00
• 20. 5. 2017
6

Komu by se nelíbilo získat z online nákupů část peněz zpět? Zní to lákavě a není na tom ani nic složitého. Tento styl nakupování nabízí cashback portál PlnaPenezenka.cz. Stačí se zaregistrovat a do svého oblíbeného eshopu přejít prokliknutím přes tento portál. Po zaplacení se vám vrátí určité procento z částky zpět na váš uživatelský účet. U každého obchodu je stanovena individuální výše této sumy, které se říká cashback, tedy „peníze zpět“. Vyšplhat se může až do výše 15 %.

Bohatý výběr e-shopů

Plná Peněženka spolupracuje s více než 400 online obchody, tudíž seženete vše od A až po Z. Do této vybrané společnosti obchodů patří i gigant AliExpress. Čínské e-shopy, mezi které AliExpress patří, se těší obrovské oblibě díky nízkým cenám a neuvěřitelně široké nabídce produktů.

AliExpress je jako obrovské online tržiště, na němž své zboží nabízí nejrůznější prodejci. Seženete zde oblečení, obuv, věci do domácnosti, sportovní vybavení, dětské zboží, hračky, potřeby pro zvířata, ale i elektroniku a její doplňky jako jsou např. nabíjecí kabely, obaly na mobilní telefony, power banky či sluchátka. Do procesu nakupování samotný AliExpress zasahuje tak, aby vše proběhlo k zákazníkově spokojenosti. Platbu za zboží pozdrží do doby, než má od zákazníka potvrzeno, že balíček dorazil v pořádku. A čím více zde nakupujete, tím více na vás čeká výhod. Přehlednost a důvěryhodnost ve zboží může usnadnit hodnocení od zákazníků, kteří už jej zakoupili.

Chci nakupovat na AliExpress – jak začít?

Pokud nevládnete angličtinou, stránky si můžete přepnout do češtiny, což i s nepřesnostmi úplně postačí. Nejpřesněji to zvládnete na Google Chrome. Registrace pak probíhá podobně jako u jiných e-shopů. Zadávat budete své jméno, příjmení, email a heslo. To je vše a rovnou se můžete pustit do nákupů.

Zboží v kategoriích lze filtrovat podle mnoha kritérií, např. dopravy zdarma, konkrétního obchodníka, ceny či hodnocení produktů zákazníky. Z detailu produktu se proklikáte k placení a zadání vaší adresy. Pozor, abyste měli nárok na cashback od portálu Plná Peněženka, musíte na stránky AliExpressu vstoupit přes tento portál.

Jak na AliExpressu zaplatit

Za zakoupené zboží se dá na AliExpressu zaplatit třemi způsoby:

  • Platební kartou (nejvýhodnější metoda)
  • Bankovním převodem (za položky nad 20 dolarů)
  • Elektronickou peněženkou (u nás nejvyužívanější PayPal chybí)

Platba kartou je nejvíce využívaná. Důvody jsou jasné – jedná se o rychlejší a levnější možnost než přes bankovní převod. Peníze si stáhne AliExpress a obchodníkovi je přepošle až poté, kdy má od zákazníka potvrzeno, že zboží bylo převzato v pořádku. Rozhodli jste se platit kartou? Stačí do příslušných políček opsat číslo vaší karty, datum její expirace a CVV kód. Jakmile nakoupíte přes portál Plná Peněženka, vrátí se vám zpět 5 % z částky nákupu. Při objednávce např. elektroniky v hodnotě 5 000 Kč tak obdržíte zpět 250 Kč.

Co když nastane problém?

Doručení zboží je na AliExpressu garantováno v délce 60 dní. Protáhne-li se tato doba, máte nárok na vrácení peněz. Pokud se při případném problému neozvete, bude AliExpress považovat automaticky vaši objednávku za úspěšně vyřízenou a již s tím nic nenaděláte. Funguje i garance vrácení peněz či její části při nespokojenosti se zakoupeným zbožím.

Zboží ze zemí mimo EU podléhá obecně clu a DPH. Na balíček v hodnotě do 22 eur se DPH nevztahuje. U cla je hranice 150 eur. Kurz, kterým se aktuálně celníci řídí, najdete na stránkách celní správy. Nechcete-li platit ani poštovné, vybírejte zboží s poštovným zdarma, tedy “Free Shipping”.  

Co s penězi na uživatelském účtu Plné Peněženky?

Určitě vás zajímá, jak můžete naložit s penězi, které se vám nastřádají na uživatelském účtu Plné Peněženky. Můžete si je vybrat, kdykoliv chcete, a použít třeba na další nákupy. Pro výběr peněz není stanoven žádný minimální limit, nechte si odměny vyplatit již od 1 Kč a přesvědčte se hned po prvním nákupu, že Plná Peněženka opravdu funguje.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Hodně jde ušetřit i bez cashbacku, ale s využitím slevového kupónu z https://slevovykupon.net/c/elektro-a-pocitace/

Plná Peněženka je za mě top. Nikdy žádný problém, kamarádka měla tipli a měla nějaký problém s vyplacením odměny. Takže já věřím odzkoušenému a dlouhodobě zajetému.

Martin Novák

22. 5. 2017, 15:31

To mela obcas i plnapenezenka kdyz jsem ji pouzival, ale ted kdyz maji odmeny nekdy i o vic nez polovinu nizsi nez konkurence to nema smysl.

Martin Novák

20. 5. 2017, 13:40

https://www.tipli.cz/p/95912 je vyhodnejsi a maji garanci nejvyssi odmeny, takze se u nich da dostat na cashback u aliexpress na 9,5 % a to je mnohem vic nez u plnepenezenky.

Karel Čapka

VIP 20. 5. 2017, 13:52

Dobrý den, taktéž souhlasím, že Tipli je o dost lepší, ale kde jste přišel na 9,8 % z ALI? Mám tam zlatý účet a mám 8 %…

Honza Kratochvíl

20. 5. 2017, 15:21

Než využívat tyhle portály, tak si raději pořídit vlastní affil účet u aliexpressu. Z objednávky je 8% zpět. Jedinou nevýhodou je poplatek 15$ při převodu peněz. Ale pokud nakupujete pravidelně, tak se těch 15 $ ztratí. Nevím jestli je to v článku zmíněno, ale ne u všeho zboží lze tohle využít.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat