ZTE ukázalo nový Axon 7s

ZTE ukázalo nový Axon 7s
2017-04-23T09:14:29+02:00
• 23. 4. 2017

Společnost ZTE zatím jen pro zahraniční média vydala tiskovou zprávu k mobilní novince s názvem Axon 7s. Jedná se pouze o mírně aktualizovanou variantu svého předchůdce, kterou ovšem čínský výrobce ještě drží víceméně pod pokličkou, protože k ní neprozradil mnoho přesných specifikací. Jednu z hlavních rolí budou také hrát zvýšené bezpečnostní prvky a ty mají především zajmout vládní organizace.

Co se týče výrazných změn, tak jsou v podstatě jen dvě. Původní procesor Snapdragon 820 od Qualcommu vystřídá novější Snapdragon 821 se čtyřmi jádry pod kapotou. Druhé vylepšení lze zpozorovat u zadního fotoaparátu, kde si našlo místo i druhý senzor. Avšak u obou platí neupřesněné rozlišení. Navíc menším přepracováním prošly průduchy předního reproduktoru. Ostatní výbavu nejspíš převezeme z poslední verze.

Vpředu asi využijete 5,5palcový AMOLED displej s QHD rozlišením a technologií Force Touch. Hardwarová část dostane sestavu 4GB RAM/64GB úložiště nebo 6GB RAM/128GB úložiště. Seznam uzavírá 3 250mAh baterie, snímač otisků prstů a aktuální Android 7.1 Nougat. Budoucí majitelé ke všemu získají možnost šifrované komunikace či kancelářský balíček, což ocení třeba zmiňovaní zaměstnanci ve vládním sektoru.

Zdroj: ztedevice.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat