Gionee připravuje model S10 s dobrou foto výbavou

Gionee připravuje model S10 s dobrou foto výbavou
2017-04-23T08:44:58+02:00
• 23. 4. 2017

Nejnovější únik informací přibližuje dění uvnitř společnosti Gionee, která v těchto dnech pravděpodobně dokončuje práce nad chystaným modelem a jeho současné označení je S10. Telefon podle prvních zpráv vynikne výkonnostní stránkou nebo celkově dobrou výbavou u fotoaparátu. Čínský výrobce momentálně získal certifikaci od čínského telekomunikačního úřadu potřebnou pro zahájení prodeje, tudíž máme k dispozici i určité prvky výbavy.

Zařízení disponuje 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením, který bude pohánět osmijádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 2,0 GHz a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Interní úložiště v základu pojme 64 GB uživatelských dat, ale také nechybí podpora paměťových microSD karet až do výše 128 GB. Milovníci selfie snímků ke všemu využijí přední 16megapixelový fotoaparát.

Zadní část nabídne dvojici 13megapixelových fotoaparátů a alespoň jednu přisvětlovací LED diodu. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 7.0 Nougat překrytý nadstavbou Amigo OS. Snímač otisků prstů tentokrát v sobě ukrývá jediné čelní hardwarové tlačítko. Nakonec zbývá dodat, že budou na výběr dvě základní barevné varianty – černá a zlatá.

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat