Oppo F3 a F3 Plus – nová éra selfie už brzy

Oppo F3 a F3 Plus – nová éra selfie už brzy
2017-03-12T15:00:50+02:00
• 12. 3. 2017

Trend duálních fotoaparátů se už v blízké budoucnosti přesune i do předních částí chytrých telefonů. Společnost Oppo připravuje dva modely s označením F3 a F3 Plus, které v čele nabídnou právě dvě kamerky na ještě kvalitnější selfie fotografie. Zařízení jsou zatím odhalena jen prostřednictvím několika úniků, ale čínský výrobce má 23. března naplánovanou událost pro tisková média.

 

Uniklé specifikace modelu F3 Plus odhalují 6palcový Full HD displej chráněný sklem Gorilla Glass 5. O výkon se asi postará osmijádrový procesor Snapdragon 653 od Qualcommu společně s 4GB operační pamětí RAM a 64GB úložiště podporující až 256GB paměťové microSD karty. Z celkových proporcí se hodí zmínit tloušťku 7,35 mm nebo hmotnost 185 gramů. Při životě jej může udržovat baterie o velikosti 4 000 mAh.

V čele bude 16MPx a 8MPx senzor, zatímco v zádech najdete jediný 16megapixelový fotoaparát. Softwarovou základnu zajistí Android ve verzi 6.0 Marshmallow překrytý nadstavbou ColorOS 3.0. O základní variantě F3 nemáme zatím žádné informace, přičemž lze očekávat minimálně menší displej, paměť RAM či úložiště. Dvojitou selfie kamerku již dostal model Vivo V5 Plus, takže Oppo by mohlo využit stejné know-how, neboť obě značky spadají pod firmu BBK.

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat