Pro nejlepší uživatelský zážitek: CEO Vernee popisuje filozofii designu nového Apollo X sponzorovaný článek

Pro nejlepší uživatelský zážitek: CEO Vernee popisuje filozofii designu nového Apollo X [sponzorovaný článek]
2017-03-16T21:25:00+02:00
• 16. 3. 2017

Vernee se chystá na konci března vydat nový model Apollo X, který disponuje procesorem Helio X20,  dále 4 GB RAM a 64 GB ROM. Proč Vernee zahájí prodej této novinky zorvna v tomto období? A co přesně jeho název „X“ znamená?

vernee do better

Novinka stvořená uživateli

Nový model Apollo X přichází na trh spíše náhodou. Původně nebyl ani ve strategickém plánování výroby společnosti Vernee. Firma pouze reaguje na žádosti zákazníků, kteří je kontaktovali přes Facebook, e-maily, fóra a sdělili jim své požadavky na to, co by měl telefon mít.

Důležitým prvkem byl hlavně kvalitní fotoaparát doplněný hardwarovou výbavou, která výkonnostně spadá do vyšší střední třídy. Vernee tedy vyslyšelo požadavky zákazníků a neplánovaně stvořilo telefon s dobrými hardwarovými vlastnostmi a zároveň nízkou a přijatelnou cenou.

CEO společnosti Vernee Jacky promýšlel tuto zpětnou vazbu od koncových uživatelů. Uvažoval nad tím, že jen dobrá hardwarová konfigurace nemusí znamenat, že se produkt bude spotřebiteli líbit a že si ho bude chtít koupit. A jak by se pak měla společnost vypořádat s přebytečnými telefony ve skladě? Navíc, pokud chce firma dostát svému sloganu „Do better“ (volně „dělat lépe“), musí vytvořit lepší telefony, které si zákazníci budou chtít doopravdy zakoupit.

ceo vernee jacky

Proto Vernee přichází s modelem, který si nepřímo stvořili sami zákazníci a fanoušci stránky. Nové Apollo X disponuje celokovovým hliníkovým šasi. O výkon se postará procesor Helio X20 spolu s 4 GB RAM a 64 GB ROM. Vernee vylepšilo i displej a slibuje jasnější a citlivější displej s 5,5″ FHD od Sharpu.

Fotoaparát bude mít senzor od Sony – IMX258. Apollo X disponuje rychlo nabíjením Vcharge (9V, 2A, 18W) spolu s 3500 mAh baterií. Navíc Apollo X bude první telefon s vlastním operačním systémem – VOS, o kterém jsme psali zde. Vernee také slíbilo, uživatelé Apollo X dostanou na výběr, zda si telefon aktualizují na Android 7.0, nebo na zmíněný VOS.

vernee apollo x

Podle Jackyho není „X“ v názvu telefonu symbol tajemství, objevu a snahy o dokonalost, ale též znamená vděčnost Vernee vůči svým zákazníkům. Apollo X se bude prodávat pod 220 dolarů čili v přepočtu pod 5500 Kč. Nyní si však v akci se slevou 90 dolarů můžete zakoupit Vernee Apollo Lite z loňského roku, taktéž s procesorem Helio X20. A Apollo Lite dostane aktualizaci na Android 7 na konci března v době, kdy začne prodej Apollo X.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat