LeEco oficiálně oznámilo Le Pro 3 Elite

LeEco oficiálně oznámilo Le Pro 3 Elite
2017-03-12T08:45:56+02:00
• 12. 3. 2017

I přes finanční potíže, ve kterých se v tuto chvíli údajně nachází společnost LeEco, nejsme ošizeni o mobilní novinky od tohoto čínského výrobce. V minulosti sice proniklo na veřejnost několik zařízení s duálními fotoaparáty, ale tentokrát jde o úplně jiný model. Dnešní přírůstek nese název Le Pro 3 Elite a ve srovnání se základní verzi Le Pro 3 si po stránce výbavy spíše ještě pohoršil. Nicméně je to alespoň znát u prodejní ceny.

Telefon disponuje 5,5palcovým IPS LCD displejem s Full HD rozlišením, kterému kryje záda osmijádrový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu vybavený grafickým čipem Adreno 530, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB. Přední panel samozřejmě doplňuje 8megapixelová kamerka, kdežto záda nesou 16megapixelový senzor fotoaparátu s duální LED diodou nebo snímač otisků prstů.

Seznam specifikací uzavírá baterie s kapacitou 4 070 mAh. Za zmínku stojí absence technologie NFC a výměna původního Snapdragonu 821 za Snapdragon 820. Tyto dvě změny se promítly v cenovce, která u Le Pro 3 Elite vychází na 1 699 jüanů (tj. cca 6 273 Kč bez daně). Za to původní model Le Pro 3 lze v současnosti pořídit za 1 899 jüanů (tj. cca 7 011 Kč). Nakonec by nebylo vůbec od věci, kdyby LeEco raději použilo označení Lite namísto Elite.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat