LeEco Le 2s dostane dva fotoaparáty

LeEco Le 2s dostane dva fotoaparáty
2017-03-01T10:00:02+02:00
• 1. 3. 2017

Ačkoliv jsme teprve na začátku nového roku, tak již dnes můžeme s jistotou říci, že v letošním roce budou mít žně telefony s dvěma senzory u hlavního fotoaparátu. Další takové zařízení chystá společnost LeEco, která získala potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje od čínského telekomunikačního úřadu TENAA. Model s kódovým označením LEX656 by v konečném výsledku mohl být oficiálně představen jako Le 2s.

Přední část zabere 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, pod kterým poběží neupřesněný procesor s deseti jádry (nejspíš Helio X20 nebo X25 od MediaTeku) taktovaný na frekvenci 2,3 GHz a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Vnitřní paměť v základu pojme 32 GB uživatelských dat. Z dostupných rozměrů zaujme udaná tloušťka 7,5 mm či hmotnost 168 gramů. Celkovou výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 900 mAh.

Zadní partie disponují dvěma senzory fotoaparátu, přičemž jeden z nich bude mít rozlišení minimálně 13 megapixelů. Dále nechybí dvě přisvětlovací LED diody a snímač otisků prstů. Mezi ostatní specifikace patří přední 8megapixelová kamerka, systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow nebo funkce dual-SIM (verze LEX659). Poslední informace patří barevným provedení, které zastoupí bílá, červená, stříbrná, šedá, zlatá barva.

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat