Idol 5S od Alcatelu se znovu ozývá

Idol 5S od Alcatelu se znovu ozývá
2017-03-29T09:44:22+02:00
• 29. 3. 2017

Model Idol 5S od společnosti Alcatel očekávaný během letošního ročníku veletrhu Mobile World Congress se nedočkal svého oficiálního uvedení na mobilní trh. Místo toho přichází další únik specifikací, za kterým tentokrát stojí grafický benchmark GFXBench a jeho volně přístupná databáze. V Barceloně dostala přednost značka BlackBerry, takže k představení musí dojít při samostatné události v následujících měsících.

Zveřejněný výpis mu do čela připisuje 5,2palcový displej s Full HD rozlišením a 7megapixelovou kamerku na populární selfie fotografie. O výkon se nejspíš postará osmijádrový procesor Helio P20 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 2,3 GHz, grafický čip Mali-T880, operační paměť RAM o velikosti 3 GB a interní úložiště s kapacitou 32 GB, které by mohlo jít ještě rozšířit po vložení paměťové microSD karty.

V zadní části lze vyhlížet 12megapixelový fotoaparát a určitě se také objeví nějaká LED dioda pro přisvětlení snímků. Všechno prozatím uzavírá systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Velkou roli rozhodně bude hrát prodejní cena a velikost baterie, která pravděpodobně ustoupí celkovému zpracování, aby například bylo docíleno co nejpřijatelnější tloušťky zařízení.

Zdroj: mobilexpose.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat