Gearbest slaví třetí narozeniny, přichystal mnoho slev a představil deset nejprodávanějších produktů sponzorovaný článek

Gearbest slaví třetí narozeniny, přichystal mnoho slev a představil deset nejprodávanějších produktů [sponzorovaný článek]
2017-03-15T06:51:07+02:00
• 15. 3. 2017

Internetový obchod Gearbest slaví 3. narozeniny, a proto zlevnil mnoho výrobků. Společně se podíváme na nejprodávanější desítku produktů, které se během těchto výročních slev zatím prodaly.

1. Xiaomi MiBand 2

Povedený náramek z dílny Xiaomi na měření pohybové aktivity. Nabízí i displej a měření srdečního tepu. Nyní na akci jen za 500 Kč.

2. Xiaomi Smart IP Camera

Chytrá kamerka, opět od Xiaomi, která pohlídá vaši domácnost. Navíc umožňuje sledování přes mobilní telefon a taktéž má zabudovaný mikrofon, takže ji můžete využít i jako web kameru. Nyní za pouhých 700 Kč.

3. Zabíječ času

Máte-li času nazbyt, anebo se snažíte zbavit zlozvyku v podobě okusování nehtů, pořiďte si tuto hračičku, se kterou si budete moci zábavně hrát. Nyní pouze za 75 Kč.

4. Dron do ruky

Chcete se naučit létat s drony? Zkuste začít s něčím malým, co se nebudete bát rozbít. Zkuste FuriBee F36 za 320 Kč a užijte si spoustu zábavy.

5. Chytrá domácnost

Chcete si vylepšit a zdokonalit domácnost? Pořiďte si praktické senzory do domu. Na výběr máte hned několik druhů od Xiaomi. Vše za necelých 200 Kč.

Spoustu dalších produktů za skvělé ceny

Mezi dalšími, velice hojně nakupovanými výrobky, se například objevila chytrá lampička od Xiaomi Yeelight (400 Kč),  sluchátka Xiaomi Mi IV (400 Kč), 3D tiskárna Anet A8 (4200 Kč), nabíječka do auta Gocoma (360 Kč) nebo chytrá rozšíření k televizi Beelink G1, které z vaší regulérní televize udělá smart TV s Androidem (1900 Kč).

Pro kompletní přehled navštivte tuto stránku, kde je přehled všech akcí a slev.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat