Gearbest slaví 3. narozeniny a rozdává spoustu cen sponzorovaný článek

Gearbest slaví 3. narozeniny a rozdává spoustu cen [sponzorovaný článek]
2017-03-09T07:15:29+02:00
• 9. 3. 2017

Gearbest už je na trhu s elektronikou třetím rokem, a proto se rozhodl své narozeniny pořádně oslavit. Připravil si mnoho zajímavých cen, soutěží a velikých slev pro své zákazníky. A nezáleží, zda jste noví, nebo stávající zákazníci. Stačí se prostě do oslav třetího výročí zapojit a využívat mnoha výhod. A že jich není zrovna málo, celkem je přichystáno osm slevových a soutěžních událostí.
gearbest 3 years

Hlavní oslava

Předehra k hlavní oslavě začala již dneska ráno a potrvá až do 14. března. V této době budete moci zakoupit zboží za zlevněné ceny. Hlavní slevová akce však začne až 14. března v 10 hodin našeho času a potrvá až do 18. března. Během tohoto období se můžete těšit na slevy až 70 % ve více než 20 kategoriích. A co se neprodá během hlavní oslavy, bude poté rozprodáváno až do 20. března v tzv. souboji značek. Navíc bude spoustu věcí za 0,99 centů, takže jen za 25 Kč.

Prší kredity a kupóny

Během března bude k dostání mnoho speciální GP měny, která je uplatnitelná na Gearbestu jako standardní peníze. Tyto penízky bude možné získat při Gearbest Webcast Battle, která nabídne možnost zúčastnit se přes webovou kameru zajímavého souboje zákazníků. A kdo nebude chtít se předvádět před kamerou, může sledovat ostatní a taktéž vyhrávat kredity a kupóny. Během března bude též na Geartbestu větší počet kuponů na jednotlivé modely, které se rozhodli zlevnit samotní výrobci.

Velikým lákadlem se stane i možnost zaplatit za výrobek 3,33 dolaru (85 Kč), pokud nakoupíte jiný výrobek s cenou nad 60 dolarů (1500 Kč). Navíc od devátého do dvacátého března bude zlevněno celkem osm výrobků na jejich spodní cenovou hranici. Každý den jen pár kousků vždy v 17 hodin.

gearbest third anniversary

A stále to není vše. Gearbest si připravil hru s rozsvěcováním svíček na dortu. Za rozsvícení svíčky budete mít možnost vyhrát mobilní telefon, sluchátka, krokoměr či antistresovou pomůcku. A aby toho nebylo málo, ještě tu je otevírání dárků s různými cenami v podobě tabletů, smartphonů, dronů a dalších věcí. A pokud nebudete mít štěstí na hmotnou výhru, čeká vás alespoň dárek v podobě kupónů.

A stále ještě nekončíme. Poslední dvě možnosti, jak získat zajímavé věci za nízké ceny jsou v podobě kategorie “Achievement Unlocked”, kde je spousta herních zařízení k pořízení. A navíc je zde ještě speciální možnost koupit tzv. pytlíček štěstí, ve kterém vždy naleznete alespoň jednu věcnou cenu.

Zapište si datum do kalendáře. Ode dneška až do dvacátého března vás čekají mimořádné slevy na portále Gearbest.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat