Alcatel A30 – nejnovější Nougat už pod 100 dolarů

Alcatel A30 – nejnovější Nougat už pod 100 dolarů
2017-03-27T07:00:45+02:00
• 27. 3. 2017

Nejnovější verze operačního systému nemusí být hlavní doménou jen u nových zařízení z nejvyšší třídy. Společnost Alcatel uvedla mobilní novinku s označením A30, která všechny uživatele zaujme Androidem Nougat nebo také neobvykle nízkou cenou. Navíc pokud překousnete reklamy od Amazonu, tak konečná cenovka může klesnout dokonce až pod 60 dolarů. Samozřejmostí je základní hardwarová výbava pod taktovkou Qualcommu.

Telefon disponuje 5palcovým displejem s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, kterému ještě dělá společnost přední 5megapixelová kamerka či výrazné reproduktory. Výkonnostní stránku obstarává čtyřjádrový procesor Snapdragon 210 běžící na frekvenci 1,1 GHz, 2GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 16 GB. Dále případné majitele jistojistě potěší podpora paměťových microSD karet.

Seznam specifikací uzavírá zmiňovaný Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat, zadní 8megapixelový fotoaparát, jedna přisvětlovací LED dioda a podpora sítí 4. generace. Čínský výrobce již spustil u Amazonu předprodej za 99 dolarů (tj. cca 2 477 Kč bez daně). Snížená cena 59 dolarů (tj. cca 1 476 Kč) platí pro členy Amazon Prime, kterým se zobrazují reklamy a nabídky na domovské obrazovce. Nakonec první kusy mají být expedovány 19. dubna.

Zdroj: amazon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat