Samsung plánuje Galaxy Xcover 4

Samsung plánuje Galaxy Xcover 4
2017-02-20T17:00:14+02:00
• 20. 2. 2017

Společnost Samsung může v následujících týdnech přinést na mobilní trh již 4. generaci odolného telefonu Xcover. Napovídá tomu hned několik úniků informací za sebou. Jihokorejský výrobce jako první pro model Xcover 4 (SM-G390F) získal WiFi certifikaci a chvíli poté prošel testováním v benchmarcích Geekbench a GFXBench. Chystané zařízení nedostane uvnitř žádnou extra výbavu. Hlavní roli bude opět hrát zvýšená odolnost.

Vpředu se dočkáme 4,8palcového displejem s HD rozlišením, pod kterým poběží čtyřjádrový procesor Exynos 7570 z vlastní dílny taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, grafický čip Mali-T720 a 2GB operační paměť RAM. Případní majitelé dostanou k využití 16GB úložiště, kde zřejmě nebude chybět podpora paměťových microSD karet. Přední panel navíc doplní 5megapixelová kamerka.

Mezi ostatní prvky výbavy patří 13megapixelový senzor fotoaparátu nebo systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Model Xcover 3 byl odhalen v první polovině března loňského roku, takže Samsung s největší pravděpodobností bude chtít dodržet roční rozestup mezi oběma generacemi. Avšak odhalení na letošním ročníku MWC je ještě brzo. Nakonec prodejní cenu lze očekávat okolo 8 000 Kč bez daně.

Zdroje: mysmartprice.com, mobilekaprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat