Cyanogen, Inc. se přeměnil na Andrasta

Cyanogen, Inc. se přeměnil na Andrasta
2017-02-20T07:00:34+02:00
• 20. 2. 2017
1

Na loňský rok rozhodně fanoušci společnosti Cyanogen, Inc. nebudou příliš v dobrém vzpomínat. Společnost v průběhu roku provedla personální změny, přesun z kanceláří v Seattlu do Palo Alto. Pomyslným hřebíkem do rakve byl pak odchod otce myšlenky CyanogenMod – Steva Kondika. V prosinci pak oznámila společnost, že ukončí ke konci roku všechny své služby.

Populární ROM však nezanikla úplně. Došlo k přejmenování na LineageOS, který si již někteří uživatelé mohou instalovat na svá zařízení. Zůstávala však otázka, co bude se samotnou společností. Na odpověď jsme nemuseli až tak dlouho čekat. Postaral se o ní bývalý CEO Cyanogen, Inc. Kirk McMaster.

Příspěvek od Kirka McMastera na Twitteru, zdroj: AndroidPolice

Ten na svém twitterovém účtu zveřejnil poničený vstup do kanceláří v Palo Alto. A jak již správně tušíte, jednalo se o kanceláře bývalé společnosti Cyanogen, Inc. Pouze s jediným rozdílem – na vstupních dveřích již nespatříte logo Cyanogen, ale logo společnosti Andrastra.

Dlouho se spekulovalo, jaká bude budoucnost Cyanogen,Inc, až nám ji právě McMaster trochu nechtěně prozradil. O samotné Andrastře zatím moc informací nemáme. Společnost v současnosti nabírá nové zaměstnance. A Kirk McMaster ihned poté, co se jeho příspěvkem začala zabývat média, tweet na svém účtu smazal.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Ján Valkovič

20. 2. 2017, 10:18

Kolko fanusikov mala spolocnost Cyanogen, Inc. po vyhlaseniach Kirta McMastera?
Komunitu zaujimal hlavne CyanogenMod a ten v podstate funguje dalej. Najviac si to odniesol asi Steve Kondik, dal do projektu svoje meno (prezyvku) ‚cyanogen‘

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat