Verne: The Himalayas – užijte si let nad Himálajem Android

Verne: The Himalayas – užijte si let nad Himálajem [Android]
2017-01-19T07:55:10+02:00
• 19. 1. 2017
1

Google mapy patří k nejpropracovanějším, jaké můžete ke svému užitku používat. Jsou neustále aktualizovány a vylepšovány funkcemi. Pokud máte rádi hory a chtěli byste se podívat například do Himálaje, pak vám to díky Google Mapám a chytré aplikaci Verne bude umožněno pohodlně z vašeho pohodlí domova.

Verne: The Himalayas

V mnohých lokacích se nacházejí i reálné fotografie s informacemi o vrcholech. Na obrázku jsem vybral fotku s nejvyšší horou Mount Everestem. Vše vypadá velmi zdařile, ale musím podotknout, že byste neměli očekávat hodiny zábavy, aplikace je spíše vedena jako poučná.

V aplikaci ovládáte malého bílého panáčka, se kterým se lze pohybovat pomoci tlačítek na displeji. Objevíte se ve zmenšeném modelu těchto hor, které mají přesný vzhled, díky přesnosti map.

S panáčkem můžete procházet mezi horami, anebo využívat různá zákoutí, kde se skrývají lákadla v podobě například deštníku. Ten vám při výskoku zpomalí váš pád, takže si můžete hory prohlížet i takovýmto způsobem.

Verne: The Himalayas je dostupná pro operační systém Android. Uvnitř se neskrývají žádné in-app platby. Pro plynulý běh budete potřebovat zařízení minimálně ze střední třídy.

logo-app Verne: The Himalayas Google Creative Lab Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Marek Mieč

19. 1. 2017, 10:22

Zajímavé, ale že bych si kvůli tomu instaloval další aplikaci se mně nechce

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat