Velká aktualizace Fitbitu 2 Charge přináší jedenáct novinek

Velká aktualizace Fitbitu 2 Charge přináší jedenáct novinek
2016-12-24T09:00:45+02:00
• 24. 12. 2016

Majitelé Fitbitu 2 Charge, můžete se těšit nejen na dárky pod stromečkem, ale také na překvapení od vývojářského týmu Fitbitu. Ten vydal novou aktualizaci právě v těchto dnech. Samotná update přináší spoustu změn a novinek.

 

Nových funkcí je celkem jedenáct. Mezi ně patří funkce Workout Pauza, možnost Nerušit, řízené dýchání pomocí vibrací nebo dynamičtější displej srdeční tepové frekvence. Další novinkou je ukazatel procenta baterie, která se nyní ukazují na displeji. Změny se dočkal i ciferník hodinek, ten má nový vzhled.

Vánoční punčochy

Dalším překvapením jsou „stocking stuffers“ (vánoční punčochy). Zde přinesli vývojáři intuitivnější intervaly notifikací, déle trvající shrnutí o uplynulém cvičení, chytřejší notifikace anebo podporu pro zobrazení neznámého volajícího. Změnou prošlo i zobrazování příchozích zpráv. Nyní se nově zobrazují před jménem odesílatele.

Uživatel si může Fitbit náramek aktualizovat pomocí Fitbit aplikace. Do svého mobilního telefonu si ji můžete stáhnout z Google Play i App Store. V aplikaci kliknete na růžovou šipku hned vedle svého jména. Poté budete pokračovat dalšími jednoduchými kroky. Důležité je, aby byly mobilní telefon a náramek blízko sebe.

Fitbit chystá chytré hodinky

Firma Fitbit nedávno koupila za 40 milionů výrobce chytrých hodinek Pebble, o čemž jsme psali zde. Tímto nákupem má Fitbit k dispozici Pebble operační systém, tým vývojářů a testovací tým. Společnost slíbila, že vývoj firmware, aplikací, obchodu s aplikacemi a Timeline API bude pokračovat minimálně do roku 2017. Ideálně však firma plánuje prodloužit vývoj až do roku 2018. Vývojářský tým se bude snažit vylepšit mobilní aplikace, aby fungovaly bez cloudových služeb.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat