Samsung oznámil 4palcový Galaxy J1 Mini Prime

Samsung oznámil 4palcový Galaxy J1 Mini Prime
2016-12-04T10:15:24+02:00
• 4. 12. 2016
4

Společnost Samsung bez velkých fanfár zahájila oficiální prodej modelu s označením Galaxy J1 Mini Prime. Nový telefon nejspíš neudělá moc velkou díru do světa, avšak zařízení dostalo jeden z nejmenších displejů. Jihokorejský výrobce spustil distribuci zatím jen přes největší internetové obchody na světě. Tím máme na mysli americký Amazon a eBay.

Galaxy J1 Mini Prime samsung-galaxy-j1-mini-prime-1

Galaxy J1 Prime Mini si vysloužil pouze 4palcový TFT displej s rozlišením 800 x 480 pixelů (233 PPI). Uvnitř běží čtyřjádrový procesor SC9830 od Spreadtrum Communications běžící na taktovací frekvenci 1,2 GHz. Dále nabízí 1GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 8 GB. Případný nedostatek místa naštěstí řeší přítomný slot pro paměťové microSD karty. Vpředu nechybí alespoň VGA kamerka.

V zadní části naleznete 5megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED diodu a baterii s kapacitou 1 500 mAh. Softwarovou stránku zajišťuje systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Telefon po stránce zpracování vypadá hodně podobně jako Galaxy J1 (2016), který mimo jiné má třeba o půl palce větší displej. Závěrem zbývá zmínit prodejní cenu ve výši 89,99 dolarů (tj. cca 2 282 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Mikula

5. 12. 2016, 12:15

Počkám si na Samsung A3 2017 :) Snad mě nesklame.

No nevypada tak zle nejaka trochu zmena 😆od obrich telefonu ale meli dat aspon 2gb memory a predni fotak vyladit lide by nebyli zklamani tim nedostatkem a mozna by si priplatili o par stovek za lepsi kvalitu😆jinak ok

Tomas Keller

4. 12. 2016, 18:59

Tak že telefon, který se začne sekat ještě před tím, než ho člověk nastaví a pořádně spustí.. 1GB RAM? To je vtip a nebo to je vážný? :D

myslel jsem, že Samsung odpoví na iPhone SE, tah nic :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat