Playstation Communities – aplikace od Sony pro vlastníky PS4

Playstation Communities – aplikace od Sony pro vlastníky PS4
2016-12-24T09:34:46+02:00
• 24. 12. 2016

Herní konzoli Playstation snad ani není potřeba představovat. Jedná se o zařízení, na kterém si můžete zahrát nejlepší hry světa a herní komunita dosahuje stovek miliónů hráčů po celém světě. Sony se začalo patřičně starat o své zákazníky i z pohledu vedlejších funkcí a aplikací pro chytré mobilní telefony s operačním systémem iOS a Android.

Playstation Communities

V obchodě s aplikacemi se již několik aplikací od SONY k PS4 nachází. Nyní si však můžete stáhnout novinku jménem Playstation Communities. Díky ní se budete moci spojit s ostatními hráči her, které baví i vás. Naskýtá se tak šance nalézt si nové kamarády a do svého hraní přidat i trochu té taktiky.

V aplikaci komunity máte u každé z her diskuze, ve kterých se nachází různé zajímavé tipy, anebo se můžete rovnou domlouvat například na turnajích, akcích apod. Uživatelské rozhraní je vedeno tak, aby nebylo zdlouhavé vyhledávat, proto si v horní části zvolíte například komunity, jež jsou nyní nejvíce aktivní.

Aplikaci si můžete stáhnout pro své mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS.

logo-app PlayStation Communities PlayStation Mobile Inc. Zdarma ANDROID logo-app PlayStation Communities Developer Zdarma iOS

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat