Doogee Y6 Max – maximální výkon s maximální velikostí obrazu sponzorovaný článek

Doogee Y6 Max – maximální výkon s maximální velikostí obrazu [sponzorovaný článek]
2016-12-27T08:36:20+02:00
• 27. 12. 2016

Everbuying.net se přes Vánoce opět činil a dočkali jsme se spousty svátečních slev. Nyní přichází se zlevněním jednoho modelu telefonu, který nese jméno Doogee Y6 Max.

Doogee Y6 Max

Y6 Max je přesné označení, protože přídavné slůvko MAX vystihuje velikost displeje. Ta se zastavila na velmi vysokých 6,5 palcích. Rozlišení bylo zvoleno fullHD, což je jedině dobře, protože hustota pixelů by nedělala příliš dobrý dojem na oči a na obraze by pak byly ony pixely vidět. Hlavní předností je však silný procesor MTK6750, který přichází s osmi jádry. Ta jsou taktována na 1,5 GHz a vaše zařízení tak nebude mít s výkonem problém.

Další předností je zadní fotoaparát, o který se postarala společnost Samsung. Rozlišení senzoru zadního fotoaparátu je 13 MPx a využít se dá i přisvětlovací dioda pro pořizování snímků za špatných světelných podmínek. Přední kamera pro selfie snímky má 5 MPx (interpolován na 8 MPx). Pro uživatele z České republiky je důležitá podpora všech LTE pásem, čehož jsme se dočkali. Podporovány jsou následující frekvence: 800/900/1800/2100/2600MHz.

Do X6 Max lze vložit dvě SIM karty najednou, anebo využít paměťovou micro SD kartu pro zvětšení kapacity úložiště. Everbuying.net tento model zařadil do předprodeje za nižší cenu, než bude po jeho vydání. Částka se zastavila na 4 200 Kč. Platnost je pouze do 12. 1. 2017.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat