Opera Max dosáhla 50 miliónu měsíčních uživatelů, dostává VIP režim

Opera Max dosáhla 50 miliónu měsíčních uživatelů, dostává VIP režim
2016-12-26T08:45:57+02:00
• 26. 12. 2016

Opera není jen běžný desktopový a mobilní prohlížeč. Kromě těchto služeb poskytuje například Opera VPN, o kterém jsme psali v samostatném článku. Mimo to má i projekt pro mobilní telefony s Androidem, který se jmenuje Opera Max. Ten šetří uživatelům data, která potřebují k brouzdání po internetu.

Opera slaví, výhody mají uživatelé

Díky překročení milníku padesáti miliónu měsíčních uživatelů aplikace Opera Max se tvůrci rozhodli přidat funkci VIP mód, která umožní neomezené používání bezpečnostní ochrany a taktéž neomezené šetření dat.

Dříve bylo potřeba znovu povolit a zprovoznit funkci ochrany a šetření po dvanácti hodinách používání. Nyní se pouze uživatelům budou za používání VIP módu zobrazovat reklamy, když bude jejich mobil nabíjen. Navíc na spuštění většiny reklam je potřeba internetové připojení, takže tato mírná nepříjemnost nebude zase tolik na obtíž.

Podívejte se, co vše Opera Max umí

Podle samotných tvůrců je díky Opeře Max možné:

  • Chránit své soukromí – Soukromý režim prohlížeče Opera Max vás chrání před všemi zloději dat a identity.
  • Šetřit data na mobilních i Wi-Fi sítích – S prohlížečem Opera Max se obsah komprimuje, než se dostane do vašeho telefonu a na váš účet, čímž vám ušetří až 50 % dat na všech aplikacích.
  • Přidat další vrstvu zabezpečení – Jediným klepnutím spustíte soukromý režim, který chrání vaše data pomocí další vrstvy šifrování.
  • Blokovat aplikace, které spotřebovávají příliš dat – Zjistěte, jaké aplikace spotřebovávají nejvíc dat; můžete je i zablokovat, aby data nevyužívaly vůbec.
  • Zastavit sledování třetími stranami –  aplikace nejenom že maže cookies a filtruje přenos dat, ale také zamezí aplikacím, aby schválně sdílely vaše soukromé údaje se známými sledovacími službami třetích stran.
logo-app Samsung Max - Data Savings & Privacy Protection Max apps Zdarma ANDROID

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat