Wileyfox Swift 2 a Swift 2 Plus – novinky s Cyanogen OS

Wileyfox Swift 2 a Swift 2 Plus – novinky s Cyanogen OS
2016-11-10T07:21:17+02:00
• 10. 11. 2016
1

Pod značkou Wileyfox se začínají prodávat dva modely, které v základu nejvíce zaujmou operačním systémem Cyanogen OS. Nové telefony jsou známy pod názvem Swift 2 nebo Swift 2 Plus a rozdíly mezi nimi budou minimální. Akorát varianta s přívlastkem Plus nabídne lepší specifikace u vnitřního úložiště, operační paměti RAM, rozlišení hlavního fotoaparátu. Každopádně oba zapadnou mezi zařízení ze střední třídy.

wileyfox-swift-2 swift-2

Do jejich čela se postavil 5palcový displej s podprůměrným rozlišením 1 280 x 720 pixelů. Pohon dostal na starost osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,4 GHz. Standardní verze Swift 2 má 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště, zatímco druhá varianta získala 3GB paměť RAM a 32GB úložiště. Celkovou výdrž bude mít pod kontrolou baterie s kapacitou 2 700 mAh.

Záda u Swift 2 nesou 13megapixelový fotoaparát, dvě LED diody pro přisvětlení a snímač otisků prstů. Navíc verze Swift 2 Plus má vzadu lepší 16megapixelový senzor. Seznam specifikací pokračuje podpora rychlého nabíjení Quick Charge 3.0, USB typu C, technologie NFC nebo systém Cyanogen OS 13.1 odpovídající Androidu 6.0.1 Marshmallow. V brzké budoucnosti se může objevit update na nový Android 7.0.

Nakonec je dobrý zmínit prodejní ceny z oficiálního obchodu výrobce. Wileyfox Swift 2 stojí 159 liber (tj. cca 4 827 Kč) a Wileyfox Swift 2 Plus zakoupíte za 180 liber (tj. cca 5 465 Kč).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Telefon o ničem. Takových je na trhu několik desítek a za nižší cenu.Teda až na cyanogen os, ale ten se dá většinou dohrát..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat