Vernee Apollo a mobil s novým procesorem Helio X25

Vernee Apollo a mobil s novým procesorem Helio X25
2016-11-24T07:40:33+02:00
• 24. 11. 2016

Vernee je poměrně mladá firma, která vznikla v březnu letošního roku. Za tu dobu má na svém kontě tři smartphony: Thor, Apollo Lite a Mars. Nyní přichází s novým modelem Apollo. Ten překvapuje zajímavými parametry.

k557_111_%e5%89%af%e6%9c%ac

Zajímavé parametry s novým procesorem

Vernee se snaží udělat své telefony co možná nejnabušenější a zároveň cenově přijatelné. Například model Apollo Lite dosahuje v benchmarkových testech kolem 90 tisíc bodů a přitom cena se pohybuje kolem 5 000 Kč. Novější model Mars je sice v benchmarkových testech horší, avšak má novější hardwarové vybavení. Poslední model Apollo získal procesor od MediaTeku Helio X25, který byl vyroben v druhé čtvrtině letošního roku. Maximální možné taktování procesoru se zvýšilo na 2,5 GHz z 2,3 GHz oproti původnímu Helios X20, který byl vyroben na začátku roku.

qq%e5%9b%be%e7%89%8720161119142550

Novější procesor umožní vylepšit i ostatní parametry telefonu. Desetijádrový procesor je podporován grafickým čipem Mali T880. Hlavní kamera má 21 MPx a je od výrobce Sony. Displej má standardní velikost 5,5 “ a má rozlišení 2K.

Více specifikací u nového telefonu není uvedeno. Podle možností čipsetu se dá spekulovat, že zvládne natáčet videa ve 4K. Taktéž by měl spotřebovávat méně energie. V porovnání s předchůdcem Apollo Lite, se pravděpodobně dočkáme kovového provedení, čtečky otisku prstů a funkce rychlonabíjení.

Cena doposud nebyla specifikována, jelikož prodej začne na konci listopadu a samotné posílání započne až v prosinci. Společnost nechtěla cenu oficiálně potvrdit, ale na některých webech dodavatelů se již objevily ceny, které se pohybují kolem 400 dolarů, v přepočtu 10 000 Kč.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat