Nové varianty ZenFonu 3 nalezeny v TENAA

Nové varianty ZenFonu 3 nalezeny v TENAA
2016-09-19T15:10:49+02:00
• 19. 9. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal rovnou dvě certifikace společnosti Asus a jejich připravovaným modelům ze série ZenFone. Mělo by se jednat o nové přírůstky do třetí generace, které bude rozlišovat jen pár rozdílných prvků v části hardwaru. Nicméně oba očekávané telefony zapadnou do vyšších řad ve střední třídě, kde na dnešní poměry najdou spoustu rovnocenných, ne-li lepších konkurentů.

asus-zenfone-3

Modely bez rozdílu nabídnou 5,5palcový Super IPS LCD displej, který vpředu doplní 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 625 s taktovací frekvencí 2 GHz a grafický čip Adreno 506. U první verze budete mít k využití 3GB operační paměť RAM po boku interního úložiště o velikosti 32 GB. Naopak druhá varianta zaujme 4GB operační pamětí RAM a 64GB úložištěm.

Zadní část vyplní 16megapixelový senzor fotoaparátu, trojice LED diod na přisvětlení snímků, laserový zaostřovač, 3 000mAh baterie a nakonec také snímač otisků prstů. Rozměry konstrukce neznáme, ale hmotnost se má pohybovat okolo 155 gramů. Základní výbavu podtrhuje funkce dual-SIM a dvě barevná provedení – bílé a zlaté. K oficiálnímu představení může dojít již v následujících týdnech.

Zdroj: tekz24.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat