Xiaomi Mi5s s duální zadní kamerou? aktualizováno

Xiaomi Mi5s s duální zadní kamerou? [aktualizováno]
2016-07-08T08:50:55+02:00
• 8. 7. 2016

Aktualizováno 8. 7.

Již se objevily základní specifikace nadcházejícího top modelu od Xiaomi, ale nyní se dozvídáme další poměrně zajímavou součást, která by měla dominovat na modelu Mi5s.

Mi-5s-render

Jak je vidět z obrázku, tak by tato novinka měla také nabídnout duální zadní kameru. Zatím nejde o zcela potvrzené informace, ale nedávná zpráva podporuje tuto spekulaci. Xiaomi si totiž mělo objednat duální foťáky od Samsungu. Budeme si tedy muset počkat, jestli i smartphone Xiaomi Mi5s se zařadí do kategorie „tříokých“ modelů.

Původní článek 27. 6.

Qualcomm představil svůj procesor Snapdragon 820 a nabídl tak výrobcům nové možnosti, jako je ultrasonická čtečka otisku prstů, a v neposlední řadě displej citlivý na tlak, neboli něco jako Force Touch. A právě tyto dvě funkce by měl obsahovat nástupce s názvem Mi5s od Xiaomi.

Mi5S-bsck

Model Mi5s tedy má být novým top modelem společnosti, který by měl přijít s těmi nejlepšími specifikacemi na trhu. Na Weibu bylo zjištěno, že Mi5s by neměl být jediným zářivým zařízením z dílny Xiaomi. O nástupci Mi Note 2 jsme vás již informovali, a dokonce se má prý chystat i notebook, což zní přinejmenším velmi zajímavě.

To všem už víme a nyní se čeká na druhou polovinu letošního roku, kdy bude oznámen nástupce Mi5. Ten by tedy mohl disponovat 5,15 palcovým displejem s Full HD rozlišením, kovovým šasi, 6GB operační paměť RAM, duální fotoaparát a samozřejmě funkce zmíněné výše – displej citlivý na tlak dotyku a ultrasonická čtečka otisku prstů.

V podstatě nyní očekáváme od Xiaomi dva modely – Mi Note 5 a Mi5s. Obě zařízení by měla zaujmout potencionální uživatele, jelikož specifikace opravdu nebudou nejhorší. Bohužel se pravděpodobně nedočkáme opět podpory frekvencí 800 a 900 MHz u LTE. Ovšem jsem si jist, že nás toho čeká ještě mnohem více a máme se na co těšit.

Zdroje: gizmochina.com, dotekomanie.cz, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat