Houbičky, kablíky a další příslušenství sponzorovaný článek

Houbičky, kablíky a další příslušenství [sponzorovaný článek]
2016-07-21T07:40:45+02:00
• 21. 7. 2016
1

Nemusíte se vůbec ničeho bát. dnes se opravdu podíváme jen na příslušenství, jež můžete bez problémů sehnat ke svému telefonu. Ovšem podíváme se na trochu odlišená zařízení, než na která jste zvyklí. Jednat se bude o světlo, jež je zároveň power bankou, oficiální Xiaomi USB charger a nakonec i pomocníka pro připojení microSD karty a HDMI / USB kabelu.

TUOPODA

TUOPODA je zařízení ve tvaru houby. Disponuje hned dvěma základními funkcemi – osvětlení blízkého prostoru, například v noci, a zároveň slouží i jako externí nabíječka, tedy power banka s kapacitou 8000 mAh. Zprvu se zařízení může zdát neužitečné, ale jedná se o velmi pěkný prvek pro domácnost, který opět může domov trochu zkrášlit. Ovšem díky svým dalším dvou funkcím získává na atraktivitě.

Je možné si houbičku pořídit ve třech barevných variantách – růžová, žlutá a modrá. Cena TOUPODA činí 18,24 $, což je v přepočtu přibližně 444 Kč. To je velmi slušná částka za zkrášlovací doplněk do domácnosti, power banku a krásné noční osvětlení stolu. Pro úplnost, délka nabíjení baterie se pohybuje okolo 6 hodin.

201511241151324728

Xiomi USB charger

Představte si, jste u počítače (notebook), u kamaráda nebo na dovolené a máte s sebou více zařízení. Chcete je nabíjet, ovšem jeden zástrčka je obsazena důležitějšími zařízeními, nemáte u počítače dostatek USB portů, ale nutně si potřebujete vyřídit základní práci či odpovědět na zprávu. Bohužel zbývá pár procent a své chytré zařízení ještě budete potřebovat. Jak tuto problematiku vyřešit.

Možné řešení přichází v úvahu téměř ihned – rozbočovač. Ovšem kde podobné zařízení vzít? Dnes již skoro všude možně, ovšem čínské obchody stále patří k těm levnějším. Nyní máte možnost si koupit oficiální rozbočovač, pro nabíjení více zařízení, patřící do portfólia Xiaomi. USB charger si můžete pořídit již za 16,70 $, což je v přepočtu přibližně 407 Kč.

1459321364815808

Adaptér

Již jste mohli zažít situaci, kdy si chcete zobrazit fotografie či z microSD karty. Ať už za účelem je přesunout jinam nebo ukázat části rodiny, jak bylo na dovolené. Navíc máte k dispozici televizi, která má HDMI port. Bez problémů to nyní vše můžete skloubit a pořídit si jedno zařízení místo dalších deseti. Žádné nastavováno, prostě jen připojím a spustím, až tak je to jednoduché.

Adaptér vám totiž umožní připojit v jednu chvíli USB kabel, HDMI kabel a microSD kartu k telefonu. Následné vysílání na větší obrazovku již není problém. Adaptér je malý a skladný. Můžete si jej pořídit již od 10,09 $, což je v přepočtu přibližně 246 Kč. To není nijak velký obnos za multifunkční zařízení.

201510151426512541

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jiří Mrázek

21. 7. 2016, 8:31

Zařízení od Xiaomi v článku popsané jako rozbočovač USB není to co popisujete. Z druhé strany je klasická vidlice do zásuvky, je to jednoduchá nabíječka jen se 4mi USB.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat