Planet of the Apps – reality show od Applu

Planet of the Apps – reality show od Applu
2016-07-17T09:53:51+02:00
• 17. 7. 2016

Možná jste už jen tak pátrali v obchodech s aplikacemi a hledali jste něco nového, co by vás zaujalo a nadchlo. Čím dál více se jedná o nesnadný úkol, jelikož množství položek roste každým dnem. Apple se na poslední tiskové konferenci pochlubil, že má k dispozici přes 2 milióny aplikací a her. S tím je spojený i jeden problém pro vývojáře – jak vyniknout nad ostatními a upozornit na sebe.

Planet of the Apps

Marně byste očekávali, že se Apple soustředí na design obchodu nebo vytvoří aplikaci nabízející kvalitní novinky a případně tipy na projekty. Místo toho se pouští do reality show, do které se mohou vývojáři přihlásit se svými aplikacemi.

Show se jmenuje Planet of the Apps a stojí za ní Apple, will.i.am, Ben Silverman a Howard Owens. V tuto chvíli se rozbíhá registrační část, z které bude vybráno 100 projektů pro natáčení. To bude probíhat v Los Angeles.

Účastníci budou moci získat kvalitní rady od největších expertu v oboru, budou se moci ucházet o investici až 10 miliónů dolarů a navíc získají reklamu a propagaci jejich projektu/aplikace.

Výhodou je, že zájemce nemusí být občanem USA. Na druhou stranu musí být starší 18 let a po výběru se musí zúčastnit natáčení v LA. Pokud by se nemohl dostavit, nebude zařazen do výběru a neměl by se hlásit.

Pokud byste se chtěli zapojit do Planet of the Apps, můžete odeslat přihlášku do castingu na oficiálních stránkách reality show – planetoftheapps.com.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat