Leagoo chystá telefon s kovovou konstrukcí, unikly první obrázky

Leagoo chystá telefon s kovovou konstrukcí, unikly první obrázky
2016-07-07T09:25:09+02:00
• 7. 7. 2016
1

Poslední úniky nasvědčují tomu, že výrobce Leagoo chystá nový smartphone, který je údajně již měsíc ve výrobě, avšak doposud nebyly k dispozici bližší informace. Zatím se ví pouze název, a to Leagoo M5. Dnes již máme k dispozici alespoň uniklé obrázky, na základě kterých lze o telefonu mnohé zjistit.

Leagoo M5

Leagoo M5 na první pohled zaujme především kovovým rámečkem, který dodá telefonu na designové zajímavosti a pomůže rovněž z hlediska odolnosti. Zamykací tlačítko i tlačítka pro ovládání hlasitosti můžeme zpozorovat na pravém boku, zatímco microUSB konektor se usídlil na spodní hraně spolu s mikrofonem. Kromě toho se vespod nic nenachází, tím pádem reproduktor nalezneme na zádech. Z obrázků je patrný jen kovový rámeček, ale není vyloučeno, že bude kov použit i na zádech zařízení.

Leagoo M5

Prozatím bohužel nevíme, jaký se v telefonu skrývá procesor, ale lze předpokládat nějaký model pro střední třídu. I přes to, že to z obrázku nelze zjistit, tak bychom se měli dočkat čtečky otisků prstů, která bude rovněž na zádech, jak je již u Leagoo zvykem. Nejsou k dispozici informace ani o ceně, ani o dostupnosti. Předpokládáme však, že bychom se v následujících dnech měli dočkat ze strany výrobce bližších detailů ohledně této novinky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Kdyby měl někdo zájem, tak přítelkyně prodává perfektně vybavený Leagoo Elite 1. Na ceně by se dalo kdyžtak domluvit :-)

https://mobil.bazos.cz/inzerat/62051494/Prodam-stylovy-smartphone-LEAGOO-Elite-1–originalni-obal.php

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat