Virtuální realita vše v jednom sponzorovaný článek

Virtuální realita vše v jednom [sponzorovaný článek]
2016-06-09T13:35:58+02:00
• 9. 6. 2016

Virtuální realita je čím dál tím populárnější a dnes si ji třeba s Cardboardem a telefonem může užít každý. Jenže aby byla virtuální realita věrná, je potřeba lepší telefon s rozlišením alespoň FullHD a ani tak nemáte zaručený dobrý zážitek. Proto si dnes představíme specializované zařízení na virtuální realitu, které je navíc také cenově dostupné téměř každému.

vr

Jedná se o all-in-one řešení s názvem CX-V3. Design samotného zařízení je líbivý a do značné míry se inspiroval u Gear VR. Pro pohodlné nošení jsou integrováno pěnové polštářky okolo celých brýlí. Uvnitř tepe specializovaný procesor na virtuální realitu – AllWinner H8VR, což je osmijárový čip na frekvenci 2 GHz. Ten doplňuje výkonný grafický čip PowerVR SGX544. Vnitřní úložiště má kapacitu 16 GB a lze jej dále rozšířit paměťovými karty. Displej integrovaný uvnitř má velikost 5,5 palce a rozlišení 1920×1080.

vru vru2

Baterie dostala do vínku úctyhodnou kapacitu 4000 mAh, což vydá minimálně na 3,5 hodiny používání. Pro virtuální realitu je samozřejmě zabudován devíti-osý gyroskop. Jako systém byl zvolen Android 5.1 se speciální nadstavbou Nibiru OS pro pohodlné ovládání tlačítky na boku brýlí. Tento systém pak obsahuje svůj obchod Nibiru Store s více než 100 VR hry zdarma. Stále ale máte možnost nainstalovat si vlastní apk. Tyto virtuální brýle mají také WiFi, Bluetooth a z oblasti konektivity také klasické velké USB pro připojení třeba flešky a microUSB.

vr

Tuto virtuální realitu si nyní můžete zakoupit zde díky akci na serveru Geekbuying již od 99,99 dolaru (v přepočtu asi 2 370 Kč). Standardní cena činí 129 dolarů, na této stránce však získáte slevový kupón buď desetidolarový, dvacetidolarový nebo třicetidolarový.

logo2014

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat