NuAns Neo láká na spojení plastu a dřeva

NuAns Neo láká na spojení plastu a dřeva
2016-06-17T16:56:57+02:00
• 18. 6. 2016
1

V listopadu loňského roku společnost Microsoft oficiálně zahájila distribuci systému Windows 10 v Japonsku a v souvislosti s tím byly uvolněny první telefony s touto platformou. Bez povšimnutí rozhodně nezůstal model Neo od firmy NuAns, který sice zaujal designovým zpracování, ale neznali jsme jedinou specifikaci. Dnes japonský výrobce oznámil jak expanzi do celého světa přes chystanou kampaň u Kickstarteru, tak i jeho kompletní výbavu.

NuAns Neo (2) NuAns Neo (6)

Přední panel zabere 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a 5megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Vnitřní část vyplňuje osmijádrový procesor Snapdragon 617 od Qualcommu, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště dále rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Zařízení nebude určitě zrovna patřit mezi nejtenčí, ba naopak. Tloušťka přesahuje hranici 10 mm – přesněji 11,3 mm.

NuAns Neo (1) NuAns Neo (3)

Záda ponesou 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk a baterii o velikosti 3 350 mAh, která by měla vydržet až 2 dny běžného provozu. Mezi zbytek specifikací lze zařadit funkci Continuum, USB typu C, Quick Charge 2.0, NFC nebo Bluetooth 4.1. Dvoubarevné kryty jsou uživatelsky vyměnitelné a každá část nabízí 8 základních provedení barev. V Japonsku startoval předprodej za 380 dolarů (tj. cca 9 128 Kč), takže se nechme překvapit cenou na Kickstarteru.

NuAns Neo (4) NuAns Neo (5) NuAns Neo (7)

Zdroj: windowscentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

zatím to jen potvrzuje, že Windows telefon musí vypadat v dnešní době divně :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat