BitTorrent Now – hudba i video na jednom místě a rychle

BitTorrent Now – hudba i video na jednom místě a rychle
2016-06-24T11:35:50+02:00
• 24. 6. 2016

Torrentové služby jsou většinou obestřeny rouškou nelegitimního sdílení obsahu. Ovšem firma BitTorrent už delší dobu pracuje na projektech, které legitimní, rozuměj legální, jsou a využívají též technologie peer-to-peer. Díky tomu je tak možné stáhnout určitý obsah, který byste jen marně hledali. Nicméně nyní se objevila platforma BitTorrent Now, o níž jste pravděpodobně neslyšeli, a která umožňuje stream hudby a videa.

BitTorrent Now nexus2cee_2-3 nexus2cee_3-2

Platforma BitTorrent Now je určena především pro aktivní tvůrce obsahu, tudíž se nemá jednat o pirátství. Ačkoliv aplikace a služba je zdarma, většina obsahu také, je možné, že uživatel čas od času narazí na placená díla – vše je zřízeno pomocí reklam nebo zaplacení přístupu. BitTorrent používá tzv. Bundle formát pro placené zdroje. Z počátku tak narazíte hlavně na obsah zdarma, poté je však prémiový obsah jen kousek od vás a časem na něj určitě narazíte.

Všechny „torrenty“ jsou transparentní pro každého uživatele. Stačí tak spustit aplikaci mobilní (Android už běží, na iOS si je třeba ještě počkat) nebo tu na webových stránkách a můžete začít se streamovaným obsahem. V budoucnu se očekává obsah pro VR, kterého je zatím jen velmi málo. Co se týká přihlášení, můžete zvolit cestu skrze sociální stě (Google Plus nebo Facebook), či skrz vlastní email.

logo-app BitTorrent Now BitTorrent, Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat