Lenovo Vibe C2 může být nové Moto E

Lenovo Vibe C2 může být nové Moto E
2016-06-24T10:45:50+02:00
• 24. 6. 2016

Největší akvizice společnosti Lenovo nepřináší do kasy zrovna velké zisky, než jak bylo možná předpokládáno před převzetím proslulé Motoroly. Čínský výrobce se sice nemálo snaží, ale budoucnost značky Moto není stále nějak v dohlednu. Každopádně odhalený model může být předzvěstí toho, že interně probíhají určité procesy, které na konci vykrystalizují v kýžený výsledek. Produktová řada Vibe bude nově nejspíše doménou jen pro asijské zákazníky.

Vibe C2 & Moto E (3)

Zahraniční média získala informace týkající se připravovaného zařízení s názvem Vibe C2, který získal označení XT1021, čímž nemá daleko právě od označení současných modelů Moto E (XT1527, XT1511, XT1505, XT1524). Ke všemu svou výbavou získá nálepku telefonu ze základní třídy. Pokud se zaměříme na přesné specifikace, tak do čela se postaví 5palcový displej s HD rozlišením.

Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor (1,3 GHz) MT6735P od MediaTeku, grafický čip Mali-T720, 1GB operační paměť RAM, 8 nebo 16 GB úložiště. Zadní část potěší 8megapixelovým fotoaparátem a přední panel zabere 5megapixelová kamerka. Zbytek výbavy obsahuje 2 750mAh baterii, podporu sítí 4. generace (cat. 9), Bluetooth 4.0., WiFi. Závěrem zůstává otázkou, zda Vibe vyklidí prostor nejen v Evropě a řadě Moto se otevře celý tento prostor.

Vibe C2 & Moto E Vibe C2 & Moto E (2)

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat