Asus rozšiřuje značku Zen o ZenPouch

Asus rozšiřuje značku Zen o ZenPouch
2016-06-14T06:45:53+02:00
• 14. 6. 2016

Pokud si shrneme veškeré značky od společnosti Asus, tak pod ZenFone spadají chytré telefony, ZenPad patří tabletům, ZenWatch jsou hodinky, ZenPower máme přenosné nabíječky baterií a novým tahounem v široké řadě bude ZenPouch. Zde zapadá první novinka v podobě přenosného pouzdra pro chytré telefony, čili nejen pro zařízení od tchajwanského výrobce. Všeobecně tedy půjde spíše o různá příslušenství.

Asus ZenPouchAsus ZenPouch (2)

Pouzdro ZenPouch je nepromokavé pouzdro vyrobené z nylonu a polyuretanu, které získalo stupeň odolnosti IPX8 vypovídající o neomezeném množstvím času ve vlhkém prostředí či přímo pod vodou. Průhledná folie umožňuje ovládat přímo v něm uložený telefon a zároveň lze pořizovat fotografie nebo videozáznamy. Dále bylo pouzdro doplněno praktickým poutkem, odnímatelným popruhem, kapsami pro kreditní karty a finanční hotovost.

Přestože výrobce udává kompatibilitu s telefony do maximální úhlopříčky displeje 5,5 palce, tak přístroj může měřit až 185 x 90 x 12 mm. Tomu odpovídá třeba model Galaxy Note 5 od Samsungu či nejnovějšímu Nexusu 6P. V zahraničí podobné obaly sice seženete do 10 dolarů, ale toto je první příslušenství přímo od výrobce telefonů. Barevné varianty budou dvě – černé, žluté. Prodejní cena ani oficiální dostupnost není ještě známa.

Asus ZenPouch (3)

Zdroj: asus.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat